Средства за чистење

Средства за чистење Основни карактеристики Производител PDF
Lusin Clean G 320 гранулат за чистење на шнеки, млазници и топли канали до 320°С Chem - Trend
Lusin Clean G 315 гранулат за чистење на шнеки, млазници и топли канали до 315°С Chem - Trend
Lusin Clean G 300 гранулат за чистење на шнеки, цилиндри и глави на линеарни екструдери до 315°С Chem - Trend
Lusin Clean G 301 гранулат за чистење на шнеки, цилиндри и глави на линеарни екструдери до 315°С (HDPE, LDPE, PP, TPU) Chem - Trend
Lusin Clean L 11 спреј 400мл, одмастувач, раствара маснотии, восок, брзо се суши Chem - Trend
Lusin Clean L 21 спреј 400мл за чистење на остатоци од гранулати, погоден за употреба во прехрамбена индустрија Chem - Trend
Lusin Clean L 101 F спреј 400мл за чистење остатоци од полимер, високоефикасно средство со NFS сертификат за прехрана Chem - Trend
Lusin Clean L 52 F спреј 400мл за чистење остатоци од полимер, високоефикасно средство со NFS сертификат за прехрана Chem - Trend
Lusin Clean L 51 спреј 400мл, чисти маснотии, масло, погодно за ултразвучно чистење Chem - Trend