Pезервоари и силоси за материјал

Pезервоари и силоси за метеријал

Силосите и резервоарите се специјално дизајнирани за складирање и чување на материјалите од контаминација на прашина, обезбедувајќи врвен квалитет на производот.

  • Складишта за материјал: резервоари за помали капацитети и силоси за надворешно вградување и за поголеми капацитети
  • Изработени од нерѓосувачки челик
  • Капацитети од 40 до неколку илјади литри
  • Можност за автоматско полнење од големи вреќи или камиони