Машини

Машини

Во нашата понуда на машини можеме да понудиме:

  • машини за бризгање на полимери Arburg
  • целосно електрични машини за екструзионо дување Plastiblow
  • машини за преработка на метали со МIМ технологија Elnik

Со врвната технологија која ја нудиме, во состојба сме да одговориме дури и на најсложените задачи.