Добредојдовте

 

Вести

ARBURG Технолошки денови 2019

3. 4. 2019.

Ве водиме на Технолошки денови во фабриката на ARBURG веќе 13 години по ред!

Chem-Trend European Distribution Meeting за термопласти

12. 2. 2019.

Компанија НОМИС, претставник на компанија Chem Trend на пазарот на Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија, Албанија и Косово, учествуваше на Европскиoт дистрибутивен состанок (European Distribution Meeting) на термопласти кој се одржа 22 до 24.01.2019, во Технолошкиот Центар за термопластика во Maisach, Германија.